Felnőtt C-kategóriás érmeket hozott haza Ceglédről a KTSE korosztályos játékosa

Az elmúlt hétvégén országos B/C-kategóriás országos felnőtt tollaslabda verseny került megrendezésre Cegléden (Péter András Emlékverseny), ahol a békéscsabai Körös Tollaslabda Sportegyesület színeit az U17-es korcsoportos Kozma Orsolya képviselte. A kitartó edzésmunkával az utóbbi időszakban dinamikusan fejlődő játékos mindkét kategóriában saját belső motivációból mérettette meg magát egyéni, illetve vegyes páros versenyszámokban.

Orsi kiélezett, több esetben háromszettes mérkőzéseket játszva igyekezett dobogó közelébe kerülni, ami C kategóriában jelentett reális célkitűzést számára, míg a B kategóriás részvétel hozadékát egy-egy komolyabb tudású játékossal történő találkozás adhatta.

A pozitív versenykedv meghozta gyümölcsét. B kategóriában a későbbi győztessel vívhatott egy ugyan elvesztett, de egyáltalán nem alárendelt mérkőzést, ami a tapasztalat és a meccsrutin szempontjából „aranyat” ért számára.

A KTSE utánpótlás neveltjei közül elősként önálló versenyambíciókat követő játékos C kategória egyéni versenyszámban bronzéremért léphetett fel a dobogóra, míg szintén C kategóriában vegyes páros versenyszámban Sedró Kornéllal (Céljainkért Együtt Tollaslabda Egyesület – Cegléd) vehették át a harmadik helyért járó érmeiket. A remek eredményekhez Orsi beszámolója szerint egy plusz pozitívum is nagyban hozzájárult: a verseny mezőnyét alkotó fiatal tollaslabdázók csak a pályán néznek ellenfélként farkasszemet egymással, azon kívül igazi sportemberként, egymást tisztelve, barátkozón állnak össze egy-egy emlékfotó kedvéért.

Gratulálunk!

badminton.hu